Теплові насоси NIBE купити - Львів, АЛЬТЕРНЕТИКА

 «ALTERNETICA» пропонує Вашій увазі широкий асортимент теплових насосів. Кращі ціни на теплові насоси NIBE представлені тільки у нас. Висока якість запропонованої продукції гарантовано кожному нашому покупцеві. Якщо ви цінуєте надійність і довговічність своєї техніки, то варто звернути увагу на продукцію бренду Nibe.

Теплові насоси NIBE: про переваги і використання

Використання грунтового теплового насосу компанії NIBE допоможе Вам значно зменшити витрати на опалення. Енергія сонця накопичується в землі і водоймах, і з пристроєм NIBE вона забезпечить комфорт і затишок Вашого будинку на довгий час.

Тепловий насос гарантує Вам повне виробництво тепла при різних температурах на вулиці і особливостях приміщення. Це буде відбуватися за рахунок зменшення кількості циклів пуск / стоп, особливо навесні і восени.

В результаті ви отримаєте значну економію на рахунках за електроенергію. Також збільшиться ресурс споживання опалення. Використовувати такий тепловий насос можна і в житлових і в комерційних будинках. Ви, як користувач можете проводити налаштування режиму споживання електроенергії тепловим насосом.

Позитивним моментом є і вмонтований бак з гарячою водою. Він доступний в трьох варіантах захисту від корозії, а саме нержавіюча сталь, емаль або мідь. Ви можете підключати тепловий насос до різних пристроїв. Наприклад, для нагріву басейну, систем опалення, теплої підлоги і багато чого іншого.

Навіщо встановлювати тепловий насос?

Багато хто цікавиться цим питанням. Насправді, головних причин дві. Одна заснована на принципах екології, а інша - економії.

Почнемо з першої. Теплові насоси фірми NIBE є екологічно чистими. Вони накопичують сонячну енергію безпосередньо з землі, а після переробляють її в тепло для опалення Вашого будинку і підігріву води. На сьогоднішній день теплові насоси офіційно визнаються як оновлювані джерела енергії.

Питання економії електроенергії завжди актуальні. Якщо ж провести елементарне порівняння наших вкладень в опалення, то теплові насоси відразу ж виявляться не таким і дорогим способом опалення приміщень. Теплові насоси NIBE мають спеціальний дизайн і вважаються максимально тихими. Вони пожежо-, вибухо- і електробезпечні. Це дає можливість встановлювати тепловий насос на кухні, в передпокої, кабінеті, під сходами або навіть в коморі.

На сьогоднішній день Україна має єдиний власний енергоресурс - електроенергію. Її вартість завжди буде відносно низькою, і ніяким чином не залежатиме від зовнішніх проблем і обставин.

Вам може сподобатись