NIBE Uplink™

Контролюйте клімат будинку де б Ви не були!

NIBE Uplink ™ - це новий ефективний інструмент, який дає Вам швидкий і легкий контроль над тепловим насосом незалежно від того, де Ви знаходитесь. З NIBE Uplink ™ Ви можете отримати короткий огляд і нинішній статус вашого теплового насоса і опалення у Вашому будинку за допомогою смартфона або ПК. Чітка і зрозуміла інформація про температури опалення, кондиціонування, гарячого водопостачання, нагріву басейну. Змінюйте налаштування для комфорту або додаткової економії грошей в будь-якому місці з доступом до інтернету.

NIBE Uplink™

Свобода - всюди, в будь-який час. Користувачі, які зареєструвалися для управління своїми тепловими насосами, можуть увійти в систему і отримати доступ до інформації, яка відображається на дисплеї свого насоса. Будь-які аварійні сигнали відправляються по електронній пошті у вигляді простого тексту, і всі функції можуть керуватися дистанційно.

Аксесуари NIBE Uplink ™ забезпечують безперервний контроль температури і поточний стан теплового насоса в вашому домі через Інтернет.

Серійні системи будівель відображаються як єдине ціле, але як тільки ви натискаєте на нього, ви можете вибрати будь-який із складових теплових насосів, які ви хочете вивчити більш уважно.

Особливості NIBE Uplink ™

  • Це дає перевагу дистанційного керування багатьма функціями одночасно.
  • Він пропонує миттєвий огляд температури і поточного стану теплового насоса через Інтернет.
  • Чіткий і простий спосіб контролю і управління внутрішньої температурою і температурою води для максимального комфорту.
  • У разі виникнення надзвичайної ситуації ви отримаєте повідомлення безпосередньо по електронній пошті, щоб ви могли відповісти в найкоротші терміни.
  • Безкоштовний базовий рівень і рівень Premium, де ви можете вибрати різні розширені послуги для фіксованих абонентів.
  • Проста установка з використанням кабелю Ethernet.

 

Вхід з комп'ютера: www.nibeuplink.com

Гостьовий вхід:

E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Пароль: Demo2012

NIBE Uplink для iPhone та Android

download on the app store Get it on Google play

Вам може сподобатись